Програма „За живот в равновесие“

Човешкият ум има способността да отделя прекалено голямо внимание на обкръжаващия го свят, забравяйки, че за да си в хармония с околния свят, трябва преди всичко да си в хармония със себе си. Когато познаваш и разбираш себе си, разбираш и познаваш и света около теб, знаеш как да изграждаш своите отношения, как да привлечеш изобилие, как да подобриш своето здраве.
Понякога наистина си струва да забравим какво трябва да правим, за да си спомним какво наистина искаме... Днес е точното време да обърнем вниманието към себе си, към собствените си желания и действия за нещо по-голямо и по-дълбоко. Да съединим вътрешното и външното, в едно холистично цяло, а това означава, че ще говорим за любов, доброта и хармония….
Преди всичко, за да промениш своя живот към по добро, да намериш отговорите, най напред трябва да започнеш от себе си. На това е посветена и нашата програма, за това как може да създадете най-добра своя версия, да намерите своя път в живота.
Всеки човек е уникален и по време на нашата програма всеки път ще се запознавате отново и отново със себе си, ще откривате своите възможности и способности и ще се учите да ги използвате за създаване на своето уникално щастие.

Ще попитате „защо ми е това“? Какво ми дава тази програма?

След тази програма наистина ще знаете точния отговор - ако някъде по пътя досега сте изгубили нещо от себе си, ако сте търсили и търсите нещо… без дори сами да знаете какво – след нашата програма ще знаете точно какво действително искате, смело ще можете да го изразите и най-важното -  ще умеете да го постигнете, защото ще усвоявате техниката за това.
Ще се научите да слушате интуицията си и благодарение на това да вземате правилните решения, да повишавате и съхранявате нивото на собствената си енергия. Ще се научите да управлявате реакцията си към различни обстоятелства.
Програмата е синергия на духовните практики на Изтока и Запада, здравословно хранене и оздравителна медитация, споделяне на духовно знание и възстановяване на емоционалното и физическо здраве.
Когато въпросите са повече от отговорите, е време да вземеш time out за най-прекрасното пътешествие към себе си. Посвети време на себе си – открий своите истински желания и способности, за да създадеш ново качество на живота си.
Провеждане: отворени групи