Пролетно презареждане 2019

И докато всички са в очакване на нашата Есен, ние сме готови да се заредим Пролетно и да започнем отново.  Без ограничения. Без страх.

Защото цифрите и възрастта са граници, които съществуват само в ума ни.

Много малко е необходимо, за да станем част от света на онези вдъхновяващи личности, жени и мъже, които след 50 поставят ново начало. Това са тези хора, които след 50 са съумели напълно да пренаредят своя живот: да имат нова професия, да отидат в друга страна, да си върнат здравето, да намерят любовта и щастието, да осъществят мечтите си.

Ако вече сте навършили 50 или очаквате тази кръгла годишнина с леко притеснение, ако въпросите са повече от отговорите,  е време за едно прекрасно пътешествие.

Готови ли сте? Да тръгваме!

В края на месец март отделете само две седмици за себе си, да  пречистим и презаредим тялото и съзнанието си, да разчистим пространството, делата и обкръжението и да се научим как да живеем по-ярко, по-забавно и по-интересно.

Програмата е синергия на духовни практики на Изтока и Запада, здравословно хранене и оздравителна медитация, споделяне на духовно знание и презареждане за емоционално и физическо здраве.

Къде: остров Бали, Убуд

Кога: 15-29 март 2019

Как ще презараждаме?

Избрали сме най-ефективните физически практики, които дават бърз и забележим резултат. С йога за всеки ден и подбрани асани, които може да правите всяка сутрин и които са достатъчни да поддържат тялото Ви във форма. За времето на програмата може да ги усвоите напълно и да ги прилагате в ежедневието си напълно самостоятелно.

Ще презареждаме, без претоварване.

Ще се наслаждаваме на вкусна храна, ароматно вино, свежи  плодове и уникална кухня. Ще се храним с удоволствие и няма да си отказваме нищо.Ще се учим как да си приготвяме вкусна и здравословна храна.

Ще презареждаме ума.

Нашият ум е способен на много, включително да ни подведе с постоянните  си съмнения, да създава безпочвени страхове и ограничения.  Ще се учим как да управляваме емоционалното си състояние, какви техники да използваме за ума.

Ще презареждаме кариерата и професионалното си развитие. Нова работа, нова кариера, собствен стартъп  след 50 – това е напълно реално. Достатъчно е само да знаете как. Как да намерим своето  призвание и да започнем да печелим от това? Как да отключим своя стартъп и да го направим успешен?

Ще презареждаме и общуването.

Ще  споделяме опит и ще чуем удивителни, неизмислени и вдъхновяващи истории.

Чудесно, нали?

Какво ни отличава от обичайните екскурзии и популярни ритрийти?

Ние се движим и посещаваме забележителни  места, духовни храмове и природни красоти, спокойно и с удоволствие.  Не претоварваме деня.

Времето свободно от занимания е време за споделяне и радост.

Нашите партньори в Убуд са наши добри приятели, затова те правят всичко и дори повече, за да запазим щастливите си усмивки по време на цялото пътешествие.

В програмата не включваме плажни удоволствия в компанията на стотици туристи.

Предлагаме духовно пътешествие, без предварителни организационни трудности за Вас. Не е необходимо сами да търсите изгоден самолетен билет, да избирате варианти за настаняване и хотел, да изчислявате допълнителни разходи. Ние избираме безопасността на големите авиокомпании, единично настаняване в проверени хотели и в нашата цена е включено всичко, без изключение.

Разпределението на времето по часове е условно и в случай че участниците имат желание, началните часове на медитациите и сесиите могат да бъдат променяни.

Разгледайте програмата и резервирайте своето място сега!

Цената е 6350 лева и включва самолетните билети, настаняване в самостоятелна стая в хотел Bebek Teri, Убуд, закуска и вечеря, енергийните практики и медитации, екскурзиите и посещенията на забележителности, описани в Програмата, участието в сесиите и допълнителните занимания.

Настаняването в двойна стая е на цена 5450 лева5770.

Как да заплатите участието си и да платите по-изгодна цена?

Възползвайте се от промоционалната цена - до 21 декември 2018 тя е само 5770 лева за единично настаняване и 5065 - за двойно.

Резервирайте само с 1200 лева и вашето място до края на 2018 година ще бъде гарантирано също на по-ниската цена.

В случай че настъпят някакви промени и нямате възможност да пътувате, ние ще възстановим вашата сума, в случай че ни информирате, не по късно от 30 дни преди отпътуването.

Сумата може да преведете по нашата банкова сметка:

Сдружение Вита Екилибриум

Societe Generale Експресбанк

IBAN BG71TTBB94001528008292

Основание: Програма Пролетно презареждане 2019