Управление на бъдещето. Двайсет и осем практически инструмента как да управляваме събитията в живота си

Как можем осъзнато да влияем на житейските ситуации с помощта на прости и разбираеми психологически инструменти.

Изключително практичен тренинг - минимум теория и максимум инструменти, които може да използвате всеки ден – при решаването на различни житейски задачи в личните отношения и здравето, професионалната реализация и кариерата, финансите и управлението на бизнеса.

Ще намерите ресурс за преход и скок на друго ниво в своето развитие и отношенията Ви с хората. Ще се научите да избирате най-добрия и достъпен вариант, използвайки знаците за правилния път. Ще се научите как да превключвате сценария на своя живот от негативен към позитивен и да променяте хода на събитията в него.

Водещ: д-р Михаил Бородянский: световноизвестен психотерапевт, авторът на методиката, провел над 700 тренинга в Европа, САЩ и Русия, обучил над 12 000 души, в това число и в България.

Какъв е този тренинг

На какво се основава методиката?

... на съвременните открития във физиката, които по удивителен начин се пресичат с древната философия на Изтока.

... на съвременните открития в психологията, които обясняват невидимата връзка между нашето състояние и събитията в нашия живот.

... на уменията на водещия да даде тези теми достъпно и практично, да направи от тях не теория, а работещи инструменти.

Подробно за тренинга

В този тренинг е събрано всичко, което доктор Бородянский е направил за 23 години практика в психологията, тренингите и консултациите.

Това е концентрация на неговата работа с над осем хиляди клиенти, с всеки от които часове наред са прекарани заедно, в търсене на решение на най-различни житейски задачи.

Това са 18 часа практика, след които ще можете да започнете промяна на най-важните аспекти във Вашия живот.

Продължителност: три последователни дни

Организация и провеждане: организират се отворени и корпоративни групи по предварително договаряне. Сдружение Vita Equilibrium e официален представител на доктор Бородянский за България.

Предстоящо събитие: 12-14 април 2019,
София, хотел Central Park, бул. Витоша 106

Такса участие:  320 лева

Такса ранно записване (до 10.02.2019 г.):  240 лева

Резервация
ЗА АВТОРА

Доктор Михаил Бородянский

Лекар, психотерапевт, системен консултант от 1994 година.

Завършил Медицинския университет „Академик И. П. Павлов“ в Санкт Петербург и Института по системни решения Москва - Вислох, Германия.
Специализирал Психиатрия и психотерапия в Медицинска академия, Санкт Петербург.
Сертифициран специалист по семейно консултиране и системни решения в психологията.
Основател и директор на Психологически фонд ИМАГО, основател и ръководител на Интернет портал Психология, издател и главен редактор на списание Системни решения.
Един от първите ученици на автора на векторната психология Виктор Толкачов. Повече от двайсет и три години провежда тренинги по Системата на психологическите вектори.
Съавтор е на теста Толкачов-Бородянский /2003/, чрез който се оценява заложения векторен потенциал и нивото на неговото приемане.
Автор и водещ на тренинги за личностно развитие, детско-родителски отношения, управление на събитията, тренинги по управление на бизнеса.
Автор е на множество публикации в делови издания за изкуството на комуникацията. Постоянен участник в тематични радио предавания на „Радио России“ и „Raadio-4“, Естония.
Автор е на книгата "8 цветни психотипа. Кой е вашият?"